Busatti enteriőr parfüm

Busatti enteriőr parfüm

 • 22,000 Ft

  (Csak rendelésre)

  Previous

  Burraco textília

  Previous

  Canaiola konyharuha, antracit

  Busatti enteriőr parfüm

 • Gyártó: Busatti
  Cikkszám: BUSPROF
  Elérhető: Csak rendelésre
 • 22,000 Ft
  Nettó ár: 17,323 Ft

  Busatti enteriőr parfüm

  Toszkána illatai üvegbe zárva.  Busatti márkánk 6 különleges enteriőr parfümjét a legkiválóbb szakmai kezekre bíztunk és kizárólag a Le Parfum - Zólyomi Zsolt luxusparfümériáiban érhetőek el. 

  Az alábbi linkekre kattintva a Le Parfum webshopjában online is megvásárolható. 

  Busatti Nero di Bacco 

  Az ellenállhatatlan és bódító, kékszőlőből préselt must illatát csempészi otthonunkba, így az őszi-téli borús napokon is a napsütötte Chianti borvidékén érezhetjük magunkat.

  Busatti Tuscia 

  A toszkán táj illatát eleveníti fel alkonyatkor, az olajfák meleg aurája, távolból a szellő édes szénaillatot fúj az orrunk alá. Ez az otthonillat egy távoli, elfeledett nyári emlék újraértelmezése.

  Busatti Maestrale 

  Friss felüdülés otthonunkban, a hűvös tengerparti szellő, amely a sós tengervíz felett fúvó hűs permet és a tenger cseppjeinek napsütötte bőrünkön megszáradó illatával felélénkíti érzékeinket.

  Busatti Pomona  

  Az augusztusi forróságban egy érett barack épp lepottyant a fáról. Édes illata a piacon a gyümölcsöspulthoz csábít, szinte érezzük beleharapva, ahogy a zamatos lé kibuggyan, és ettől újra átéljük a vakáció gyermeki gondtalanságának pillanatait.

  Busatti Arborea 

  Az itáliai urak a kifinomult elegancia, a gondosan kiválasztott öltözetek és kiegészítők mellett a friss-fűszeres kölnik világában élnek. Ez az enteriőrparfüm azon régivágású borbélyüzletek auráját eleveníti fel, ahol a jólöltözött olasz férfiak megfordulnak.

  Busatti Agrumi 

  A Limoncello, ez a friss, kesernyés citromhéjból készülő, de a cukortartalomnak köszönhetően mégis egyben édeskés citromlikőr Olaszország híres alkoholos itala. Ez az illat a kicsattanó frissességével citrusokkal teli nyárba repít el, egy jókedvre hangoló kulináris kikacsintás.

  Miért a Toscaneria?
  • Biztonságos oldal, SSL tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Szállítás raktárról, GLS futárszolgálattal
  • Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén
  • Vásárlás regisztráció nélkül