https://toscaneria.hu/image/cache/catalog/Blog4/Busatti%20enteriorillatosito%201170x780-1170x800.jpg

Busatti enteriőrparfümök

Toszkána illatai üvegbe zárva. Megérkeztek Magyarországra a Busatti márkánk enteriőrparfümjei, melyet a legkiválóbb szakmai kezekre bíztunk és kizárólag a Le Parfum - Zólyomi Zsolt luxusparfümériáiban érhetőek el. 


6 különleges illat: 

Busatti Nero di Bacco - Az ellenállhatatlan és bódító, kékszőlőből préselt must illatát csempészi otthonunkba, így az őszi-téli borús napokon is a napsütötte Chianti borvidékén érezhetjük magunkat.

Busatti Tuscia - A toszkán táj illatát eleveníti fel alkonyatkor, az olajfák meleg aurája, távolból a szellő édes szénaillatot fúj az orrunk alá. Ez az otthonillat egy távoli, elfeledett nyári emlék újraértelmezése.

Busatti Maestrale - Friss felüdülés otthonunkban, a hűvös tengerparti szellő, amely a sós tengervíz felett fúvó hűs permet és a tenger cseppjeinek napsütötte bőrünkön megszáradó illatával felélénkíti érzékeinket.Busatti Pomona – Az augusztusi forróságban egy érett barack épp lepottyant a fáról. Édes illata a piacon a gyümölcsöspulthoz csábít, szinte érezzük beleharapva, ahogy a zamatos lé kibuggyan, és ettől újra átéljük a vakáció gyermeki gondtalanságának pillanatait.

Busatti Arborea - Az itáliai urak a kifinomult elegancia, a gondosan kiválasztott öltözetek és kiegészítők mellett a friss-fűszeres kölnik világában élnek. Ez az enteriőrparfüm azon régivágású borbélyüzletek auráját eleveníti fel, ahol a jólöltözött olasz férfiak megfordulnak. 

Busatti Agrumi - A Limoncello, ez a friss, kesernyés citromhéjból készülő, de a cukortartalomnak köszönhetően mégis egyben édeskés citromlikőr Olaszország híres alkoholos itala. Ez az illat a kicsattanó frissességével citrusokkal teli nyárba repít el, egy jókedvre hangoló kulináris kikacsintás.Le Parfum üzletek elérhetőségei

Tags:

További cikkeink

Kapcsolat:
Toscaneria Kft.
Cégjegyzékszám: 13-09-197931
Adószám: 26647830-2-13
info@toscaneria.hu
+36 30 1610 700
© 2019 Toscaneria Kft.