Olívás ajándékcsomag 2.

Olívás ajándékcsomag 2.

 • 8,450 Ft

  (Raktáron)

  Previous

  Olívás ajándékcsomag 1.

  Previous

  Relax spa ajándékcsomag

  Olívás ajándékcsomag 2.

 • Gyártó: Idea Toscana
  Cikkszám: GP24
  Elérhető: Raktáron
 • 8,450 Ft
  Nettó ár: 6,654 Ft

  Olívás ajándékcsomag 2.

  1 db Idea Toscana Marsiglia olívaszappan 100 g

  Ez a hagyományos növényi szappan a tradícionális Marseille-módszer szerint kiváló minőségű növényi olajok elszappanosodásából származik. Jellegzetes színét optikai fehérítés nélkül nyeri el. A zsírsavak rendkívül magas 80%-os aránya és a szappankészítés befejező fázisában hozzáadott eredetvédett bio extra szűz olívaolajnak köszönhetően a krémes és könnyű hab egyszerre tisztítja és ápolja a bőrt. A magas színvonalú gyártási folyamatot rendszeresen ellenőrzik laboratóriumi körülmények között. A szappan biológiailag teljesen lebomló és előállítása során állatkísérleteket nem alkalmaznak. Econat tanúsítvánnyal rendelkező,  100% növényi eredetű. (EDTA, SLS, BHT, SLES, PEG nélkül, tartósítószerek, elátok, kémiai eredetű antioxidánsok, petoleum, ásványi olajok, színezékek és parabének származékai nélkül készül.)

  1 db Busatti Olivo Selvatico konyhai textília

  Az egyik legvitathatatlanabb olasz örökség az olívaolaj, a "zöld arany", amely a hónapok múlásával egyre aranylóbb színekben pompázik. Ennek a gazdag örökségnek a megünneplésére született meg a Busatti egyik legreprezentatívabb Canovacci darabja, az Olio Selvatico (Vad Olívaolaj). 

  Választható színek: antracit, olívazöld, rozé, levendula, franciakék (Kérjük megrendeléskor a megjegyzés rovatba írja be a választott színt.)

  Anyag: 100% pamut
  Méretek: 58 cm x 70 cm 

  Miért a Toscaneria?
  • Biztonságos oldal, SSL tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Szállítás raktárról, GLS futárszolgálattal
  • Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén
  • Vásárlás regisztráció nélkül