Leírás
GIANDUJA TORTA PIEMONTI MOGYORÓVAL – LA MOLINA
Ikonikus olasz ízvilág, prémium csomagolásban
Ez az elegáns La Molina gianduja torta a piemonti I.G.P. mogyoró (I.G.P. = Oltalom alatt álló földrajzi jelzés) kivételes ízét ötvözi a lágy tejcsokoládéval, egy vékony csokoládéalapon tálalva. A Gianduja egy ikonikus olasz édesség – amely nevét egy híres piemonti bábfiguráról kapta – és a mogyoró és a csokoládé tökéletes harmóniáját képviseli.
A prémium minőséget az I.G.P. jelölés garantálja: a piemonti mogyorókat a világ legjobbjai között tartják számon, köszönhetően aromagazdagságuknak és kiváló eltarthatóságuknak. A torta minden részlete a La Molina kifinomult kézművességéről mesél – elegáns ajándéknak is tökéletes választás.
Összetevők: Piemonti mogyoró I.G.P. 39%, cukor, kakaóvaj, kakaómassza, kakaópor, tejpor; emulgeálószer: szójalecitin (GMO-mentes); természetes aroma: vanília.
Allergén információ: Dióféléket, mogyorót, szezámot, glutént, tojást, tejet és kókuszdiót is feldolgozó üzemben készült.
Tápérték 100 g-ban:
Energia: 1940 kJ / 462 kcal Zsír: 46 g Telített zsírsavak: 14 g Szénhidrát: 32 g Cukor: 28 g
Rost: 3,9 g Fehérje: 8,9 g Só: 0,01 g
Súly: 200 g
Méret: 11,5 × 11,5 × 2 cm
Származás: Olaszország – La Molina, Quarrata, Toszkána