Leírás
Gianduja torta, piemonti mogyoróval
Vékony tejcsokoládé alapon egy finom gianduja torta piemonti I.G.P. mogyoróval, tejcsokoládéval bevonva.
A gianduja egy ikonikus olasz édesség, különlegessége a mogyoró és a csokoládé harmonikus összjátéka, amely egyedülálló ízélményt nyújt. Nevét egy népszerű piemonti bábfigura, Gianduja után kapta.
Az „O.F.J. Piemonti Mogyoró” minősítés garantálja a termék magas minőségét és hitelességét, amelyet a világ legjobb mogyorójaként ismernek el, egyedülálló aromájának és a pörkölés utáni kiváló eltarthatóságának köszönhetően.
O.F.J. (Oltalom alatt álló földrajzi jelzés), olaszul I.G.P. (Indicazione Geografica Protetta), angolul P.G.I. (Protected Geographical Indication)
Összetevők: Piemonti mogyoró I.G.P. 39%, cukor, kakaóvaj, kakaómassza, kakaópor, tejpor; Emulgeálószer: szójalecitin GMO-mentes; természetes aroma: vanília.
Olyan létesítményben gyártották, ahol feldolgoznak dióféléket, mogyorót, szezámot, glutént tartalmazó gabonaféléket, tojást, tejet és kókuszdiót.
Tápanyag érték, 100 gr: energia 1940kj/462 kcal; zsír 46g, ebből telített 14g; transzzsír 0g; szénhidrát 32g, ebből cukor 28g; rost 3,9g; fehérje 8,9g; só 0,01g.
Súly: 200g
Méretek: 11,5 × 11,5 × 2 cm