Leírás
Gianduja torta, sózott mandulával
Vékony tejcsokoládé alapon sózott pirított mandulával megkent finom gianduja torta, tejcsokoládéval bevonva.
A gianduja egy ikonikus olasz édesség, különlegessége a mogyoró és a csokoládé harmonikus összjátéka, amely egyedülálló ízélményt nyújt. Nevét egy népszerű piemonti bábfigura, Gianduja után kapta.
Az „O.F.J. Piemonti Mogyoró” minősítés garantálja a termék magas minőségét és hitelességét, amelyet a világ legjobb mogyorójaként ismernek el, egyedülálló aromájának és a pörkölés utáni kiváló eltarthatóságának köszönhetően.
O.F.J. (Oltalom alatt álló földrajzi jelzés), olaszul I.G.P. (Indicazione Geografica Protetta), angolul P.G.I. (Protected Geographical Indication)
Összetevők: Mandula 20%, Piemonte mogyoró IGP 18%, cukor, kakaómassza, kakaóvaj, kakaópor, teljes tejpor; Emulgeálószer: szójalecitin GMO-mentes, természetes aroma: vanília.
Olyan létesítményben gyártották, ahol feldolgoznak dióféléket, mogyorót, szezámot, glutént tartalmazó gabonaféléket, tojást, tejet és kókuszdiót.
Tápanyag érték, 100 gr: energia 2416kj/575 kcal; zsír 42g, ebből telített 14g; transzzsír 0g; szénhidrát 38g, ebből cukor 32g; rost 3,9g; fehérje 9,9g; só 0,4 g
Súly: 200g
Méretek: 11,5 × 11,5 × 2 cm