Elfogyott

Idea Toscana boutique hotel csomag 1.

CIKKSZÁM: ITH2 Kategória:

Leírás

Idea Toscana boutique hotel csomag 1.

Tartalma:

Idea Toscana tusfürdő 35ml 

Idea Toscana testápoló 35ml 

Idea Toscana sampon 35ml 

Idea Toscana hajbalzsam 35ml 

Idea Toscana Marsiglia olívaszappan 30g

 

Idea Toscana tusfürdő

Az eredetvédett bio extra szűz olívaolajjal gazdagított készítményt a bőr hidrolipid egyensúlyának megőrzésére alkották. Értékes természetes összetevői a zuhanyzást igazi érzéki élménnyé varázsolják. A termék gazdag összetevőinek és a természetes illóolajok friss keverékének köszönhetően jótékony hatása a zuhanyzás után is hosszan érezhető.

Idea Toscana testápoló

Ez az exkluzív készítmény olyan természetes és növényi hatóanyagokkal lett gazdagítva, mint az eredetvédett bio extra szűz olívaolaj, a shea vaj és a glicerin, amelyek biztosítják a bőr rugalmasságát és szépségét. Könnyen kenhető és gyorsan felszívódó készítmény. Használatával a bőr bársonyosan puhává és ragyogóvá válik. Megerősíti a száraz bőr szerkezetét, segít helyreállítani az epidermisz hidrolipid egyensúlyát, amelynek eredménye az egészséges és szép bőr.

Idea Toscana sampon

Az innovatív készítmény a benne lévő természetes hatóanyagoknak köszönhetően a haj eredeti szerkezetének megóvásával távolítja el a lerakódott szennyeződéseket. Az eredetvédett bio extra szűz olívaolaj jelenléte biztosítja a fejbőr természetes egyensúlyának megőrzését. Már néhány használat után a haj élettel telivé, könnyen fésülhetővé, ragyogóvá és puhává válik. Száraz, törékeny haj esetén és gyakori hajmosás során is hosszan érezhető az organikus olívaolaj jótékony hatása.

Idea Toscana hajbalzsam

Az Idea Toscana krémes hajbalzsam a károsodott hajszálakat puhává és könnyen kezelhetővé teszi. A készítmény gazdag természetes összetevőinek és az eredetvédett bio extra szűz olívaolaj jelenlétének köszönhetően a haj gyorsan visszanyeri vitalitását, lágyságát és fényét a fejbőrtől egészen a hajszálak végéig.  Minden hajtípusra és akár mindennapi használatra is ajánlott.

Idea Toscana marsiglia olívaszappan

Ez a hagyományos növényi szappan a tradícionális Marseille-módszer szerint kiváló minőségű növényi olajok elszappanosodásából származik. Jellegzetes színét optikai fehérítés nélkül nyeri el. A zsírsavak rendkívül magas 80%-os aránya és a szappankészítés befejező fázisában hozzáadott eredetvédett bio extra szűz olívaolajnak köszönhetően a krémes és könnyű hab egyszerre tisztítja és ápolja a bőrt. A magas színvonalú gyártási folyamatot rendszeresen ellenőrzik laboratóriumi körülmények között. A szappan biológiailag teljesen lebomló és előállítása során állatkísérleteket nem alkalmaznak. Econat tanúsítvánnyal rendelkező, 100% növényi eredetű. (EDTA, SLS, BHT, SLES, PEG nélkül, tartósítószerek, elátok, kémiai eredetű antioxidánsok, petoleum, ásványi olajok, színezékek és parabének származékai nélkül készül.)

 

Miért az Idea Toscana?

Az Idea Toscana kozmetikumok 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek. Az Idea Toscana natúrkozmetikumok nem tartalmaznak SLES (sodium laureth sulfate), SLS (sodium lauryl sulfate), parabén, szilikon, ásványi olaj, isothiazolinone összetevőket, valamint mesterséges színezőanyagokat és szintetikus illatanyagokat sem. Nem tesztelték állatokon. Dermatológiailag és mikrobiológiailag teszteltek. Ökológiai gazdálkodásból származó eredetvédett extra szűz olívaolaj felhasználásával készülnek.

 

További információk

Tömeg 0.00000000 kg