Toszkána illata üvegbe zárva

 

Busatti márkánk enteriőr parfümjeit a legkiválóbb szakmai kezekre (orra) bíztuk, így kizárólag a Le Parfum – Zólyomi Zsolt luxusparfümériáiban érhető el, 6 különleges illatban: 

Busatti Agrumi

A Limoncello, ez a friss, kesernyés citromhéjból készülő, de a cukortartalomnak köszönhetően mégis egyben édeskés citromlikőr Olaszország híres alkoholos itala. Ez az illat a kicsattanó frissességével a citrusokkal teli nyárba repít el, egy jókedvre hangoló kulináris kikacsintás.

Busatti Arborea

Az itáliai urak a kifinomult elegancia, a gondosan kiválasztott öltözetek és kiegészítők mellett a friss-fűszeres kölnik világában élnek. Ez az enteriőr parfüm azon régivágású borbélyüzletek auráját eleveníti fel, ahol a jólöltözött olasz férfiak megfordulnak.

Busatti Maestrale

Friss felüdülés otthonunkban, a hűvös tengerparti szellő, amely a sós tengervíz felett fúvó hűs permet és a tenger cseppjeinek napsütötte bőrünkön megszáradó illatával felélénkíti érzékeinket.

Busatti Nero di Bacco

Az ellenállhatatlan és bódító, kékszőlőből préselt must illatát csempészi otthonunkba, így az őszi-téli borús napokon is a napsütötte Chianti borvidékén érezhetjük magunkat.

Busatti Pomona

Az augusztusi forróságban egy érett barack épp lepottyant a fáról. Édes illata a piacon a gyümölcsöspulthoz csábít, szinte érezzük beleharapva, ahogy a zamatos lé kibuggyan, és ettől újra átéljük a vakáció gyermeki gondtalanságának pillanatait.

Busatti Tuscia

A toszkán táj illatát eleveníti fel alkonyatkor, az olajfák meleg aurája, távolból a szellő édes szénaillatot fúj az orrunk alá. Ez az otthonillat egy távoli, elfeledett nyári emlék újra értelmezése.

 

Sajtómegjelenések:

Márkamonitor interjú

„Imádom egész Firenzét, és ott ismerkedtem meg a Busatti márkával is már évekkel ezelőtt, amit becsülök és tisztelek. A története majdnem olyan régre nyúlik vissza, mint a magyar Zwack Unicumé. Hűséges vásárlóvá avanzsáltam, és minden évben vettem valamit a háztartásba: bútortextíliát, konyhai textíliát, vagy akár csak egy szép vég vásznat, amiről még nem is tudtam akkor, hogy mire fogom használni.”  (Zólyomi Zsolt)

Index interjú

„A legújabb kedvencem egy itáliai cég, az 1842 óta textileket gyártó Busatti, amely most egy toszkán vörösszőlőmust-kivonattal jött ki, de van barackfavirágzás, tengerpart vagy a toszkán tájra jellemző cédrus- és fenyőillatú enteriőrillatuk is.”  (Zólyomi Zsolt)

 

Le Parfum üzletek elérhetőségei: The Ritz-Carlton Hotel Budapest, MOM Park Shopping Center Budapest és Le Parfum webshop

Galéria

Busatti Nero di Bacco
Busatti Nero di Bacco

Busatti Agrumi
Busatti Agrumi

Busatti Tuscia
Busatti Tuscia

Busatti Pomona
Busatti Pomona

Busatti Maestrale
Busatti Maestrale

Busatti Arborea
Busatti Arborea