Pure Stagioni  – A tégelybe zárt toszkán édenkert

A Pure Stagioni kézműves lekvárok 100%-ban természetesek, exkluzív családi recept alapján a napsütötte Toszkána fővárosában, Firenzében készülnek. A firenzei vállalat bár még fiatalnak mondható, 2014-ben Federico Marinelli álmából született meg, de receptjeik a régi toszkán hagyományokban gyökereznek. 

Minden termékük különleges odafigyeléssel készül, 100%-ban ellenőrzött forrásból származó természetes alapanyagok felhasználásával. Minden 100g késztermék minimum 80g – 130g gyümölcsből készül. Egyetlen teáskanálnyi Pure Stagioni lekvár körülbelül dupla annyi gyümölcsöt tartalmaz, mint bármely más termék. Dupla gyümölcs, dupla íz! A lekvárok magas nyomás alatt és alacsony hőfokon készülnek, így biztosítva a gyümölcsök értékes összetevőinek és élénk színének a megőrzését. A természetes alapanyagok minőségének megőrzése érdekében élvonalbeli technológiát alkalmaznak, mindezt szemet gyönyörködtető csomagolásban tálalva. A különleges fénytől védő csomagolás segít megőrizni a gyümölcsök frissességét és aromáját. Az elegáns tégelyek ajándéknak is tökéletesek és újrahasznosításra is alkalmasak.

Webshopunk kínálatában szereplő Pure Stagioni Armonia termékcsalád 100%-ban természetes, hozzáadott cukor, mesterséges tartósítószerek, pektin, színezőanyagok és egyéb vegyi anyagok hozzáadása nélkül készül, míg a Pure Stagioni Classica termékcsalád a magas minőségű gyümölcsök mellett minimális mennyiségű cukrot is tartalmaz.

További 5 különleges íz is elérhető a webshopunkban:

A Pure Stagioni kakaós gesztenyekrém, amely a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokból készül, laktóz – és gluténmentes és egyéb allergéneket sem tartalmaz. Reggelire, uzsonnára, valamint kekszek és sütemények készítéséhez ajánljuk. 

A Pure Stagioni hagymalekvár és a pikáns paradicsomlekvár/őszibaracklekvár/paprikalekvár, amelyek mindössze 3 összetevőből és mesterséges tartósítószerek nélkül készülnek. A hagymalekvár tökéletesen harmonizál sajtokkal és főtt húsokkal.  A pikáns termékeket pedig főtt húsok és sültek ízesítéséhez, tálalásához ajánljuk, de ízletes kísérője lehet a sült édesburgonyának is.

A toszkán gourmet különlegességek webshopunkban  45g, előrendelés esetén 200g és 800g HO.RE.CA kiszerelésben is elérhetők.

Galéria

Pure Stagioni 11
Pure Stagioni 11

Pure Stagioni 4
Pure Stagioni 4

Pure Stagioni 1
Pure Stagioni 1

Pure Stagioni 2
Pure Stagioni 2

Pure Stagioni 3
Pure Stagioni 3

Pure Stagioni 7
Pure Stagioni 7

Pure Stagioni 6
Pure Stagioni 6

Pure Stagioni 8
Pure Stagioni 8

Pure Stagioni 9
Pure Stagioni 9

Pure Stagioni 10
Pure Stagioni 10

Pure Stagioni 12
Pure Stagioni 12

Pure Stagioni 14
Pure Stagioni 14

Pure Stagioni 5
Pure Stagioni 5

Pure Stagioni 13
Pure Stagioni 13

Made in Tuscany
Made in Tuscany

Termékeink