Toszkána ízei

8,990 Ft

Készleten

- +
CIKKSZÁM: 978-963-544-736-7 Kategória:

Leírás

MITŐL OLYAN ELBŰVÖLŐ TOSZKÁNA?

Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi módon ejti rabul az ember szívét. A szicíliai születésű szerző, Cettina Vicenzino könyvében e régió féltve őrzött, ínycsiklandó receptjeit és különlegességeit kutatva indul kulináris felfedezőútra.

Legyen szó egy jó aperitivóról, egy olyan egyszerű ételről, mint a ribollita, egy kifinomult húsos fogásról, mint a bistecca alla fiorentina, vagy a közkedvelt torta della nonna, ehhez a 70 hagyományos és új recepthez a szerző felkereste a helyi juhtenyésztő-sajtkészítőt, a fagylaltkészítőt, a vidéki gazdaságokat, vagy éppen Maremma Michelin-csillagos séfnőjét, hogy első kézből ismerje meg e különleges vidék kulináriáját.

Vigyék a konyhájukba Toszkána pompás ízeit!

Benvenuti!

Tulajdonságok:

  • 195 x 235 mm, keménytáblás
  • 288 oldal
  • ISBN 978-963-544-736-7
  • Képek © Cettina Vicenzino, Kossuth Kiadó