Szállítási módok:

  • Házhozszállítás futárszolgálattal: Bruttó 25 000 Ft feletti megrendeléseket ingyenesen szállítjuk házhoz az ország egész területén GLS futárszolgálattal. Bruttó 25 000 Ft és bruttó 25 000 Ft alatti rendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 2 500 Ft.
  • Személyes csomagátvétel a GLS csomagpontokban: A megrendelt termék/termékek kérhetőek a legközelebbi GLS CsomagPont átvevőhelyre is, így az ország több mint 350 településének több mint 800 pontján kényelmesen, saját időbeosztás alapján vehető át a csomag, a GLS CsomagPont átvevőhelyek nyitvatartási idejében. Bővebb információ: GLS CsomagPont kereső Az átvételnél lehetőség van készpénzzel vagy bankkártyával fizetni. Az utánvét kezelési költsége bruttó 650 Ft.
  • A La Molina csokoládék szállítása: június 1. és augusztus 31. közötti időszakban (illetve amikor ezt a hőmérsékleti viszonyok megkövetelik) a termékeket jégakkuval/fagyasztott ásványvízzel bélelt thermodobozba csomagoljuk, továbbá Budapesten és környékén személyes átvétel is lehetséges, előzetes egyeztetés alapján.

Fizetési módok:

  • Fizetés banki átutalással: A rendelés kiegyenlíthető banki átutalással is. Megrendeléskor e-mailben egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk az átutaláshoz szükséges információkkal: Toscaneria Kft. bankszámlaszáma és a Megrendelő megrendelésének a száma, amit átutaláskor minden esetben a közlemény rovatban fel kell tüntetni.
  • Fizetés Barionnal: A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, akár regisztráció nélkül is, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elegendő megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumát, a bankkártya hátoldalán található CVC kódot, valamint egy érvényes e-mailcímet. Bankkártya hiányában fizetéshez használható az előre feltöltött Barion egyenleg is, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni, illetve amire családtagok/ismerősök is tudnak pénzt feltölteni. Ebben az esetben e-mailcím és jelszó megadásával lehetséges a fizetés. A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. További információ: www.barion.com
  •  Fizetés futárnál: Átvételkor a GLS futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is lehet fizetni. Az utánvét kezelési költsége bruttó 650 Ft.
  • Fizetés Toscaneria Ajándékutalvánnyal: Toscaneria ajándékutalvány beváltásakor a Toscaneria ajándékutalványon található egyedi kódot be kell írni a kosár oldalon a kuponkód részhez, érvényesítés után a Toscaneria ajándékutalvány értéke automatikusan jóváírásra kerül a vásárlás összegéből.