La Molina – Kézműves csokoládé különlegességek

A La Molina világszínvonalú kézműves csokoládéi nemcsak hihetetlenül finomak, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A La Molina az íz, a kiválóság és a kreativitás mesterhármasára épül. 

Rengeteg kísérletezéssel, tervezéssel, de legfőképpen kemény munkával, szeretettel és valódi szenvedélyből született meg a csokoládégyár Quarrataban, Toszkánában. Különös módon távolról egy hatalmas pralinéra emlékeztető épület lett a La Molina modern központja. A La Molina csokoládé különlegességek 100%-ban természetes és friss összetevőkből készülnek. A csokoládémanufaktúrában tökéletesítették a termékek készítését és tárolását, hogy tartósítószerek, mesterséges aromák/illóolajok használata nélkül alkothassák meg kiváló minőségű és nagy vizuális hatású termékeiket. 

A La Molina névnek távoli gyökerei vannak. Riccardo Fattori toszkán művész nevéhez köthető a cég arculata és a termékek csomagolása is, aki a La Molina elnevezéssel Mária Terézia csokoládékészítője előtt tisztelgett, akit „molinillo” spanyol becenéven jegyez a történelem.

Webshopunk kínálatán túl a La Molina katalógusból további termékek is előrendelhetőek és ideálisak exkluzív céges ajándéknak is. 

Letölthető La Molina katalógus 2023

Letölthető La Molina karácsonyi katalógus 2023 

La Molina reklámfilm

Galéria

La Molina 1
La Molina 1

La Molina 2
La Molina 2

La Molina 3
La Molina 3

La Molina 4
La Molina 4

La Molina 5
La Molina 5

La Molina 6
La Molina 6

Made in Tuscany
Made in Tuscany

Termékeink