Leírás
Terzilia
Ét-, tej-, és fehér gianduja csokoládé váltakozása, 3 rétegben
A gianduja egy ikonikus olasz édesség, különlegessége a mogyoró és a csokoládé harmonikus összjátéka, amely egyedülálló ízélményt nyújt. Nevét egy népszerű piemonti bábfigura, Gianduja után kapta.
Az „O.F.J. Piemonti Mogyoró” minősítés garantálja a termék magas minőségét és hitelességét, amelyet a világ legjobb mogyorójaként ismernek el, egyedülálló aromájának és a pörkölés utáni kiváló eltarthatóságának köszönhetően.
O.F.J. (Oltalom alatt álló földrajzi jelzés), olaszul I.G.P. (Indicazione Geografica Protetta), angolul P.G.I. (Protected Geographical Indication)
Összetevők: cukor; Piemonti mogyoró I.G.P. 30%; növényi zsír (kakaóvaj, napraforgóolaj, sáfrányolaj); tejpor; sovány kakaópor; emulgeálószer: GMO-mentes szójalecitin. Mogyorót, tejet és szóját tartalmaz.
Olyan létesítményben gyártották, ahol feldolgoznak dióféléket, mogyorót, szezámot, glutént tartalmazó gabonaféléket, tojást és kókuszdiót.
Tápérték (100g): Energia 1527 kj / 367 kcal; zsír 20 g (ebből telített zsír 7,1g); szénhidrát 39g (amelyből cukrok 37g); rostok 0,5 g; fehérje 6,1 g; só 0,07g
Az üveg mérete: 7cm x 11cm
Súly: 330g