Leírás
TERZILIA – 3 RÉTEGŰ GIANDUJA CSOKOLÁDÉ – 330 G
Háromféle csokoládé, egy tökéletes harmónia
A La Molina Terzilia egy ínycsiklandó kompozíció, amely három különböző gianduja réteget ötvöz: étcsokoládé, tejcsokoládé és fehércsokoládé – egymásra rétegezve, elegáns üvegbe zárva. Ez a látványra is különleges édesség a piemonti mogyoró (I.G.P.) és a kiváló minőségű kakaó tökéletes összhangját kínálja.
A gianduja egy ikonikus olasz finomság, melyet a híres piemonti bábfigura, Gianduja inspirált. A felhasznált piemonti mogyoró az „O.F.J.” (Oltalom alatt álló földrajzi jelzés) minősítéssel rendelkezik, amely garantálja az eredetiségét és prémium ízvilágát – világszerte elismert, mint a legkiválóbb mogyorófajta.
Különleges ajándék, amely megkoronázza a legelegánsabb pillanatokat – akár ünnepre, akár reprezentatív céges meglepetésként.
Összetevők: cukor, piemonti mogyoró I.G.P. 30%, növényi zsírok (kakaóvaj, napraforgóolaj, sáfrányolaj), tejpor, sovány kakaópor, emulgeálószer: GMO-mentes szójalecitin
Allergén információ: mogyorót, tejet és szóját tartalmaz.
Gyártás: olyan létesítményben készült, ahol dióféléket, gluténtartalmú gabonákat, tojást, szezámot és kókuszdiót is feldolgoznak.
Tápérték (100 g): Energia: 1527 kJ / 367 kcal Zsír: 20 g (ebből telített: 7,1 g) Szénhidrát: 39 g (ebből cukor: 37 g) Rost: 0,5 g Fehérje: 6,1 g Só: 0,07 g
Súly: 330 g
Méret: 7 × 11 cm
Származás: Olaszország – La Molina, Quarrata, Toszkána