Idea Toscana – Kozmetikumok

A firenzei Idea Toscana vállalat azzal a nemes céllal alakult, hogy kiváló minőségű bio- és natúrkozmetikumokat készítsenek. Az alapötlet, hogy Toszkána kulturális és természeti szépségét ötvözzék a toszkán kézműves gyártók gondos munkájával.  Az Idea Toscana kozmetikumok ökológiai gazdálkodásból származó eredetvédett extra szűz olívaolaj, organikus növényi olajok és kivonatok, bio gyógynövények és organikus rózsaolajok és kivonatok felhasználásával készülnek. 

Az Idea Toscana biokozmetikumok 100%-ban természetes növényi alapanyagokból készülnek és a nyers természetes összetevők 95%-át még ökológiai minősítésnek is alávetik. Genetikailag módosított összetevőket nem használnak. Az Idea Toscana biokozmetikumok a legmagasabb szintű NaTrue minősítéssel rendelkeznek. A NaTrue logó garancia arra, hogy a termékek csak természetes és bio összetevőket tartalmaznak, környezetbarát módon lettek előállítva (beleértve a gyártási és csomagolási folyamatokat is), nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat és színezékeket, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szilikont vagy annak származékait, nem tartalmaznak génmódosított összetevőket és nem tesztelték állatokon. 

Az Idea Toscana natúrkozmetikumok is 100%-ban természetes növényi alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak SLES (sodium laureth sulfate), SLS (sodium lauryl sulfate), parabén, szilikon, ásványi olaj, isothiazolinone összetevőket, valamint mesterséges színezőanyagokat és szintetikus illatanyagokat sem és nem tesztelték állatokon. Dermatológiailag és mikrobiológiailag tesztelt kozmetikumok. 

Az Idea Toscana kozmetikumok különlegessége, hogy készítésük során az eredetvédett toszkán bio extra szűz olívaolaj gyártási és minőségi szabályzatának is eleget tesznek. Ennek megfelelően a bio olívaolajat eredeti csomagolásból, a kozmetikumok készítésének utolsó fázisában, a többi alapanyag lehűtése után adagolják a kozmetikumokhoz, így biztosítva az olívaolaj értékes összetevőinek megőrzését. A világon számos más kozmetikai cég is alkalmaz növényi olajokat, többek között olívaolajat is, sokszor azonban az olívaolajat kémia eljárásokkal finomítják az áttetszhetőség, a finomabb illat vagy szilárdabb állag elérése érdekében, mely során megfosztják jótékony tulajdonságaitól is.

Az Idea Toscana boutique hotelek és nívós szálláshelyek részére is kínál kozmetikumokat, erről bővebb információ az Üzleti ajánlataink/Szállodai kozmetikumok menüpont alatt. 

Idea Toscana bemutatkozó prezentáció angolul

Galéria

Olajfa
Olajfa

Bio extra szűz olívaolaj
Bio extra szűz olívaolaj

Organikus aloe vera kivonat
Organikus aloe vera kivonat

Organikus avokádóolaj
Organikus avokádóolaj

Organikus csipkebogyó
Organikus csipkebogyó

Organikus mandulaolaj
Organikus mandulaolaj

Organikus napraforgóolaj
Organikus napraforgóolaj

Organikus rózsaolaj
Organikus rózsaolaj

Organikus szezámolaj
Organikus szezámolaj

Idea Toscana 2
Idea Toscana 2

Idea Toscana 3
Idea Toscana 3

NaTrue
NaTrue

Bio-organic agricert logo
Bio-organic agricert logo

Made in Tuscany
Made in Tuscany

Termékeink