Leírás
MANDULA ÉS PIEMONTI MOGYORÓ CSOKOLÁDÉBA MÁRTVA – DÍSZDOBOZBAN
Kézműves válogatás az ízek harmóniájában
Ez az ínycsiklandó válogatás a La Molina legjobb kézműves hagyományait testesíti meg: a gondosan válogatott egész piemonti mogyorószemek (I.G.P.) ét- és tejcsokoládéval, valamint az egész mandulaszemek vaníliás fehércsokoládéval bevonva tökéletes egyensúlyt teremtenek az intenzív és krémes ízek között. Az elegáns díszdoboz nemcsak látványban, hanem tartalmában is kivételes – méltó választás exkluzív ajándéknak, akár üzleti partnerek számára is.
A felhasznált piemonti mogyoró O.F.J. (oltalom alatt álló földrajzi jelzés) minősítéssel rendelkezik, amely garantálja eredetét és kiemelkedő minőségét – különleges aromája és kiváló eltarthatósága világszerte elismert.
Összetevők: Piemonti mogyoró I.G.P. 33%, cukor, kakaóvaj, tejpor, kakaómassza, mandula 10%, emulgeálószer: szójalecitin (GMO-mentes), természetes aroma: vanília, mázképző anyagok: víz, glükóz, természetes gumiarábikum, napraforgóolaj.
Allergén információ: A termék tejet, szóját, mogyorót és mandulát tartalmaz. Olyan üzemben készült, ahol dióféléket, szezámot, glutént, tojást és kókuszdiót is feldolgoznak.
Tápérték (100 g-ban): Energia: 2635 kJ / 635 kcal Zsír: 50 g (ebből telített: 17 g) Szénhidrát: 33 g (cukrok: 25 g) Rost: 6,4 g Fehérje: 10 g Só: 0,07 g Transzzsír: 0,1 g
Súly: 250 g
A díszdoboz mérete: 11 × 8,2 cm
Származás: Olaszország – La Molina, Quarrata, Toszkána