Megérkeztünk az Unicum Szívébe – páratlan együttműködésünk a Zwack-al

Elegáns textíliákkal és friss mintákkal indítja a nyári lakberendezési szezont a Zwack Unicum Nyrt. és az olasz textilgyártó Busatti céget Magyarországon képviselő Toscaneria Kft. A két világhírű márka a tradíció és minőség hagyománya mentén tervezte a különleges kollekciót, amelyben Toszkána elragadó szépsége fonódik össze az Unicum egyediségével, közösen járulva hozzá a meghitt családi pillanatokhoz. A prémium termékek 2023. június közepétől az Unicum Ház Mintaboltjában és a Zwack webshopban kaphatóak.

Az Unicum és a Busatti új fejezetet nyit az otthoni kényelem kialakításában. A két márka közös kollekcióval lepi meg a toszkán vidék rajongóit. Az olasz textíliákat és enteriőr parfümöket gyártó cég által képviselt nemes elegancia most a Zwack Unicummal való együttműködésben talál partnerre, hogy kézzelfogható formában jelenítsék meg és adjanak teret a két vállalat által képviselt közös értékeknek. A családi hagyományok és a fenntartható működésre törekvés mindkét gyártó számára kiemelten fontos, ezt a közösen kialakított kollekcióval is szeretnék megmutatni.

Hisszük, hogy nem csak az évszázados történelem és a családi tradíciók kötik össze ezt a két márkát, hanem a kifogástalan minőség iránti elköteleződés is. Ennek megfelelően már az ötlet megfogalmazásának pillanatában tudtuk, hogy az együttműködésből érték születik. Minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon, amit most közösen töltünk ki a Busattival – összegezte a közös értékeket Zwack Sándor.

A két márka együttműködéséből olyan textília és prémium kollekció született, amely stílusosan hordozza az Unicum márkaelemeket és ugyanolyan sokszínűségre képes, mint a Zwack portfólió. A termékcsaládot alkotó asztali futó, tányéralátét és szalvéta szett az asztalokat díszíti, a díszpárnák pedig a kényelmet szolgálják, közösen emelve az ünnepi pillanatok fényét.

A Busatti korábban olyan világhírű luxus ruházati márkáknak is készített már textíliákat, mint az Armani és a Prada, azonban még soha nem készített hungarikumot. Ebben az egyedi együttműködésben Toszkána tisztelete és szeretete találkozik az évszázados magyar hagyományokat és kultúrát képviselő Zwack-kal, így alkotva közösen valami újat, mégis maradandót, ahogy azt egyébként a mindennapokban is teszik – mondta az együttműködés kapcsán Péntek Mária, a Toscaneria Kft., a Busatti hazai képviseletének ügyvezető igazgatója.

Az első Busatti Zwack Unicum kollekció darabjai a meghitt családi beszélgetések és az ünnepi pillanatok központi tereit öltöztetik fel. Az Unicum Házban bemutatott termékek limitált számban elérhetők 2023. június közepétől az Unicum Ház Mintaboltjában és a Zwack webshopban

Forrás: Trade Magazin 

https://trademagazin.hu/hu/zwack-es-busatti-egyuttmukodes-hungarikum-ihlette-stilusos-olasz-szovetek/

Képek: Nemes Róbert, Modern & Stílusos Vidék Üzleti Közösség 

2023. június 8.

 

Busatti Zwack Unicum 1
Busatti Zwack Unicum 1

Busatti Zwack Unicum 2
Busatti Zwack Unicum 2

Busatti Zwack Unicum
Busatti Zwack Unicum

Busatti Zwack Unicum 3
Busatti Zwack Unicum 3

Busatti Zwack Unicum 4
Busatti Zwack Unicum 4

Busatti Zwack Unicum 5
Busatti Zwack Unicum 5