Busatti enteriőr parfümök

Toszkána illatai üvegbe zárva. Megérkeztek Magyarországra a Busatti enteriőr parfümök, amelyeket a legkiválóbb szakmai kezekre bíztunk és kizárólag a Le Parfum – Zólyomi Zsolt luxusparfümériáiban érhetőek el. 

6 különleges illat: 

Busatti Nero di Bacco – Az ellenállhatatlan és bódító, kékszőlőből préselt must illatát csempészi otthonunkba, így az őszi-téli borús napokon is a napsütötte Chianti borvidékén érezhetjük magunkat.

Busatti Tuscia – A toszkán táj illatát eleveníti fel alkonyatkor, az olajfák meleg aurája, távolból a szellő édes szénaillatot fúj az orrunk alá. Ez az otthonillat egy távoli, elfeledett nyári emlék újraértelmezése.

Busatti Maestrale – Friss felüdülés otthonunkban, a hűvös tengerparti szellő, amely a sós tengervíz felett fúvó hűs permet és a tenger cseppjeinek napsütötte bőrünkön megszáradó illatával felélénkíti érzékeinket.

Busatti Pomona – Az augusztusi forróságban egy érett barack épp lepottyant a fáról. Édes illata a piacon a gyümölcsöspulthoz csábít, szinte érezzük beleharapva, ahogy a zamatos lé kibuggyan, és ettől újra átéljük a vakáció gyermeki gondtalanságának pillanatait.

Busatti Arborea – Az itáliai urak a kifinomult elegancia, a gondosan kiválasztott öltözetek és kiegészítők mellett a friss-fűszeres kölnik világában élnek. Ez az enteriőrparfüm azon régivágású borbélyüzletek auráját eleveníti fel, ahol a jólöltözött olasz férfiak megfordulnak. 

Busatti Agrumi – A Limoncello, ez a friss, kesernyés citromhéjból készülő, de a cukortartalomnak köszönhetően mégis egyben édeskés citromlikőr Olaszország híres alkoholos itala. Ez az illat a kicsattanó frissességével citrusokkal teli nyárba repít el, egy jókedvre hangoló kulináris kikacsintás.

Le Parfum üzletek elérhetőségei