Kiemelt Partnerünk: Kosbor Panzió

A Kosbor Panzió egy három hektáros erdőszéli birtokon fekszik, amely észrevétlenül olvad egybe az Őrségi Nemzeti Parkkal. A területen tavasszal ezrével virágzik az agárkosbor, egy vad orchideafajta, amely a hely névadója. Az őrségi Kosbor Panzió maga a nyugalom és a finom luxus szigete.

A hatalmas birtokon a vendégek kényelmét szolgálja minden: az elegáns lakosztályok, a meghitt szobák, az őrségi finomságok, a kényelmes teraszok, az elszórtan megbúvó nyugágyak és a varázslatos kert minden természeti szépsége.  A Panzióban minden szoba egyedi, gyönyörűen felújított antik bútorokkal van berendezve, mindegyikhez tágas fürdőszoba tartozik, ahol Idea Toscana natúrkozmetikumainkkal kényeztetik a vendégeket. 

A Kosbor Panzió tökéletes kiindulópontként szolgál három ország felfedezéséhez. Magyarország területén az Őrség és a Vendvidék kimeríthetetlen csodái várják a vendégeket, de rengeteg felfedeznivalóval szolgálnak a szomszédos Szlovénia és a közeli Ausztria dimbes-dombos tájai, középkori városkái, gyógyító termálvizei is. 

További információ: https://kosborpanzio.hu/