Együttműködésünk a Hollóházi Porcelánmanufaktúrával

Egy rendhagyó együttműködés, amelyben különleges módon találkozik a minőség, a tradíció, a művészet és a fenntarthatóság. Két olyan rendkívüli márka összetalálkozása, amelyek az értékteremtés és az innováció útján haladnak előre, de ezzel párhuzamosan töretlenül őrzik manufakturális értékeiket és átörökítik évszázados hagyományaikat is. Mindezek a közös értékek hívták életre a Busatti textíliák és a Hollóházi porcelánok páratlan társítását.

Magyarország legrégebbi porcelánmanufaktúrájával való együttműködésünkben benne van a kézművesség iránti elkötelezettség, a termékek hordozta elegancia és a kreativitás iránti szeretet is. A Busatti márka mélyen gyökerezik Toszkána történetében, ahogyan a Hollóházi márka országunk történetében és most ebben az egyedi együttműködésben átlépve az országhatárokat különleges barátságot kötnek.

Idén szeptembertől az exkluzív porcelán és textília kollekciók már együttesen jelennek meg a budapesti Hollóházi Porcelán Bemutató- és Kiállítóteremben (1055, Budapest Falk Miksa u. 7.), ezáltal a Busatti textíliák beépülnek az elegáns márkabolt kínálatába, valamint a jövőben kísérői lesznek a porcelánmanufaktúra legújabb művészi alkotásainak is. 

2023. szeptember 4.

 

Hollóházi_Busatti_1
Hollóházi_Busatti_1

Hollóházi_Busatti_2
Hollóházi_Busatti_2

Hollóházi_Busatti_4
Hollóházi_Busatti_4

Hollóházi_Busatti_3
Hollóházi_Busatti_3

Hollóházi_Busatti_5
Hollóházi_Busatti_5

Hollóházi_Busatti_6
Hollóházi_Busatti_6