Leírás
GIANDUJA TORTA, SÓZOTT MANDULÁVAL – LA MOLINA
Prémium olasz csokoládétorta sózott mandulával – kifinomult ajándék minden alkalomra
Ez a különleges La Molina gianduja torta vékony tejcsokoládé alapon készül, amelyre pirított, sózott mandula kerül, majd lágy tejcsokoládébevonattal válik teljessé. A mogyoró és csokoládé harmonikus kombinációja – kiegészítve a mandula enyhe sósságával – gazdag és emlékezetes ízvilágot eredményez.
A gianduja egy ikonikus olasz édesség, amely nevét egy piemonti bábfiguráról kapta. A recept középpontjában a Piemonti I.G.P. mogyoró áll, amelyet a világ egyik legkiválóbb mogyorófajtájaként tartanak számon.
A kifinomult ízek mellett a La Molina csokoládék elegáns megjelenésükkel is kitűnnek – tökéletes választás exkluzív üzleti ajándékként vagy különleges alkalmakra.
Összetevők: Mandula 20%, Piemonte mogyoró I.G.P. 18%, cukor, kakaómassza, kakaóvaj, kakaópor, teljes tejpor; emulgeálószer: szójalecitin (GMO-mentes), természetes aroma: vanília.
Allergén információ: dióféléket, mogyorót, szezámot, glutént, tojást, tejet és kókuszdiót is feldolgozó üzemben készült.
Tápérték 100 g-ban:
Energia: 2416 kJ / 575 kcal Zsír: 42 g Telített zsírsavak: 14 g Szénhidrát: 38 g Cukor: 32 g Rost: 3,9 g Fehérje: 9,9 g Só: 0,4 g
Súly: 200 g
Méret: 11,5 × 11,5 × 2 cm
Származás: Olaszország – La Molina, Quarrata, Toszkána