

A toszkán csokoládéművészet mesterművei
Prémium kézműves csokoládék Toszkánából – íz, elegancia, kreativitás
Toszkána szívében, Quarrata városában, ahol a hagyomány és az innováció találkozik, születnek meg a La Molina kézműves csokoládéi. Világszínvonalú finomságok, amelyek nemcsak ízükben, hanem megjelenésükben is páratlan élményt nyújtanak. A La Molina filozófiája az íz, a kiválóság és a kreativitás harmóniájára épül – minden egyes csokoládé erről mesél.
Egyedülálló ízélmény természetes alapanyagokból
A La Molina csokoládék 100%-ban természetes, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek – mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek és szintetikus aromák nélkül. A manufaktúrában tökéletesítették a csokoládék készítésének és tárolásának művészetét, hogy minden falatban a legmagasabb minőség és valódi ízélmény találkozzon. A precíz kézműves technikák és a prémium alapanyagok garantálják a La Molina csokoládék jellegzetes ízvilágát, gazdag textúráját és eleganciáját.
Művészi csomagolás, toszkán történet
A La Molina csokoládék nemcsak az ízekben különlegesek, hanem látványukban is. A díszdobozokat Riccardo Fattori toszkán művész tervezte, aki a márka nevével Mária Terézia csokoládékészítője, a „molinillo” becenéven ismert mestercukrász előtt tiszteleg. A csokoládégyár épülete is igazi kuriózum: távolról egy hatalmas pralinéra emlékeztet – tovább erősítve a La Molina egyedi világát.
Kézműves csokoládék exkluzív ajándéknak
A La Molina csokoládék ideális választások exkluzív céges ajándékként vagy különleges alkalmakra. Webshopunk kínálatán túl a La Molina teljes katalógusából további csokoládé-különlegességek is előrendelhetők – elegáns díszdobozokban, egyedi összeállításokban, prémium minőségben.
Érdeklődés és egyedi ajánlatkérés
Örömmel állunk rendelkezésére exkluzív céges ajándékokkal kapcsolatban. Egyedi ajánlatért kérjük, írjon nekünk: info@toscaneria.hu
Hasznos információ – A csokoládék tárolása és szállítása
A La Molina kézműves csokoládék a legfinomabb alapanyagokból készülnek, ezért különösen fontos a megfelelő tárolásuk és szállításuk. A csokoládék szállítása a nyári hónapokban – a meleg időjárásra való tekintettel – szünetel. Az év többi időszakában a termékek normál körülmények között, különleges tárolási igény nélkül megőrzik minőségüket. Ideális tárolási hőmérséklet: 16-18 °C között, száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve.
Letölthető La Molina katalógus
Letölthető La Molina tavasz 2025 katalógus