Le Parfum – Zólyomi Zsolt – együttműködésünk a Trade Magazinban

La Molina, a minőségi édes kényeztetés – Toszkána elsősorban a világörökség részeit képező városairól, kulturális kincseiről, és ciprussorral szegélyezett birtokairól híres, pedig ebben az egyedi szépségű olasz régióban a csokoládékészítést is művészi szintre emelték. Ugyanis Quarrataban, a „csokoládé-völgynek” nevezett térségben készülnek a különleges La Molina csokoládék. A toszkán csokoládémanufaktúrában természetes és friss alapanyagokból, tartósítószerek és mesterséges aromák használata nélkül alkotják meg a kiváló minőségű és csodálatos látványvilágú termékeket. Palettájukon az elegáns díszüvegbe zárt spirulina algával ízesített csokoládétojástól a nyolcrétegű gianduja krémig számos különlegességet felvonultatnak.

Péntek Mária, a Toscaneria cég tulajdonosa, az egyedi márkakapcsolatokban látja a sikerük egyik kulcsát, melynek kiemelt példája a Le Parfum luxusparfümériával való együttműködésük. Zólyomi Zsolt, a világhírű és egyetlen magyar parfümőr által képviselt exkluzív márkákat is a magas minőség, a kreativitás és a természetesség mesterhármasa jellemzi, akárcsak a La Molina csokoládékat. Hiszen az érzékekre ható, mennyei édességek inspirálta gourmet parfümök és a szemet is gyönyörködtető csokoládé kiválóságok nem mindennapi párosa különleges és minőségi pillanatokat csempész a minőségtudatos vásárlók hétköznapjaiba.

La Molina – high-quality sweet treats – Unique La Molina chocolates are made in Quarrata, the ‘chocolate valley’ area of Tuscany. These artisan products are made of fresh natural ingredients, without preservatives and artificial flavours. Mária Péntek, the owner of Toscaneria says one of the keys to their success is special brand relationships, such as their cooperation with luxury perfume company Le Parfum. World-famous perfumer Zsolt Zólyomi explained that their exclusive brands are characterised by the trinity of high quality, creativity and naturalness – just like La Molina chocolates.

Trade Magazin cikk, 2020. május-június – a cikk a magazin 128. oldalán és itt olvasható